ranking filmowy forum.bokser.pl
|
13-08-2013, 08:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2013 10:44 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: ranking filmowy forum.bokser.pl
Ciezko jest wybrac ta najlepsze z najlpeszych i mam swiadomosc, ze wielu filmow nie wymienilem bo najnormalniej zapomnialem. Z grubsza wygladaloby to tak:
Komedia: -How High -Kac Vegas I, II, III -Spadaj tato -W krzywym zwierciadle(cala seria Griswoldow) -Zanim odejda wody -Poznaj mojego tate(cala seria) -Co sie wydarzylo w Las Vegas -Czego pragna kobiety -Naga bron I, II, III -Starsza pani musi zniknac -Straszny film(cala seria) -Spadaj tato -American Pie I, II, III -Biali nie potrafia skakac -Glupi i glupszy(co to bylo jak obejrzalem go pierwszy raz) Horror -Halloween cala seria(mam olbrzymi sentyment z dziecinstwa) -Piatek 13(jak wyzej) -Evil Dead (starsza i nowa wersja) -Teksansa Masakra(jak wyzej) -Egzorcysta -Egzorcyzmy Emilli Rose -Omen I(stary i nowy) -Ktos calkiem obcy -Opowiec o dwoch siostrach(obie wersje oka) -Ring I i II (Amerykanska wersja) -Klatwa (obie wersje sa oka) -Paranormal Activity I, II, III("paranormal entiniti" choc sciagniete po calosci, tez ma fajny klimat). -Shutter/Widmo(obie wersje sa oka) -Naznaczony Thriller -Lęk pierwotny -Efekt motyla I i III -Sila starchu -Pila(cala seria) -Z piekła rodem -Ktoś całkiem obcy -Dziewiąte wrota -Milczenie owiec, Hannibal, Czerwony smok, Po drugiej stronie maski.. -Szosty zmysl -Constantin -Sekretne okno -Stygmaty -Kod da Vinci i Anioly i demony Sensacja/akcja -Scare Face -Szybcy i wsciekli -Matrix I, II, III -Zabojcza bron(cala seria) -Transporter I, II, III -Święci z Bostonu I i II -Szklana pulapka(cala seria) -Angelska robota -Wloska robota -Czlowiek pies -Mechanik: Prawo zemsty -Prawo zemsty -Bez reguł -Słaby punkt -Champion (te czesci gdzie jest Bojka). -Kill Bill I i II -Equilibrium Dramat/kryminal/obyczajowy -Troya -Gladiator -Ostatni Samurai -Czlowiek w ogniu -Braveheart - Waleczne Serce -300 -American History X -Uznajcie mnie za winnego -Felon -Skazani na shawshank -American Gangster -Blow -Chłopcy z ferajny -Rocky (choc dlugie lata nie wracalem do tego filmu, to sentyment pozostanie na zawsze) Western/przygodowy/wojenny/science fiction -Sherlock Holmes I i II -Piraci z Kariaibow I, II, III, IV -Starcie tytanów i Gniew Tytanów -X-man(cala seria) -Django -Siedmiu wspanialych -Szybcy i Martwi -The Avengers -Conan I(sentymen z dziecinstwa) -Powrot do przyszlosci(cala seria) -Hansel i Greater-Lowcy czarownic -Iron man(cala seria) -Wzgorze zlmanych/rozdartch serc Seriale -Dwoch i pol (chyba moj najlpeszy serial ever... Charlie wymiata). -Przyjaciele -Dexter(od niedawna ogladam, jestem na III sezonie-szczerze polecam) -Spartakus -Soprano -Columbo -Hannibal -Swiat wg. Bundych -Beavis and Butthead -Skazany na smierc(jak ogladalem pierwszy raz w czasach kiedy byl taki bum na serial, to bylem pod wrazeniem) Polskie filmy -Chlopaki nie placza -Nie ma rozy bez ognia -Alternatywy 4... -CK Dezerterzy.. -Jak rozpetalem II wojne swiatowa... -Poranek Kojota -Sami Swoi... -Kariera Nikodema Dyzmy(cala seria) -Killer... -Vabank -Czas surferow -Wielki szu Te pozycje ktore wyrozilbym zdecydowanie Filmy -Troya -Gladiator -Sherlock Holmes I -Słaby punkt -Efekt motyla I -American Gangster -Scare face(chyba najlepsza rola Pacino) -Czlowiek w ogniu -Matrix I(fabula mnie rozwalila) Seriale -Dwoch i pol -Columbo (KLASYK!!!) -Przyjaciele -Dexter(To jest konkretna Mizga!!! Chyba najlepszy serial jaki w zyciu widzialem) -Soprano |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości