Ciekawostki sportowe
|
12-08-2013, 08:49 PM
|
|||
|
|||
![]() (12-08-2013 07:43 PM)BMH napisał(a): Byc moze znasz sie lepiej na kontraktach i najwidoczniej wiesz tez lepiej czy Floyd dogadywal sie jakimis firmami, i jak te umowy wygladaly.Nie wiem nic o kontraktach Floyda, ale nie dziwię się, że ich nie ma. I specem od reklamy nie jestem, ale najwyraźniej moja wiedza w tym zakresie jest wieksza niż Twoja. No offence. BTW Wyobraźcie sobie, że jesteście dyrektorem ds. marketingu jakiegoś światowego giganta typu Nike, BMW, Pepsi czy coś w tym stylu. Wasza firma płaci ciężkie miliony gwiazdom sportu za udział w reklamach. Co robicie kiedy okazuje się, że reklamujący was Tiger Woods zdradza żonę? Co robicie kiedy udzielający wam swego wizerunku Lance Armstrong przyznaje się, że jest oszustem? Oczywiście w panice zrywacie kontrakty reklamowe i ogłaszacie publicznie, że wasza firma odżegnuje się od tej podłej osoby. Dlatego kiedy Floyd został prawomocnie skazany za przemoc domową, wielu marketingowców pewnie się ucieszyło, że nie mają z nim kontraktu. Floyd mógłby reklamować tylko firmę, której główną grupą docelową są "nyggaz-gangstaz", ale żadna z takich firm chyba nie jest w stanie zaoferować Floydowi ciekawej kasy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości