NAJLEPSZA PIOSENKA.
|
12-08-2013, 08:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2013 08:16 PM przez Umkwatata.)
|
|||
|
|||
RE: NAJLEPSZA PIOSENKA.
(09-08-2013 04:22 PM)Sander napisał(a): Slucham trance i jest to muzyka przez duże M. Przeciez pisalem juz, ze zapoznalem sie z ta cala zgraja w moich mlodych latach - czytaj uwaznie, proszę. Wystarczy mi, ze tego sluchalem kilka lat i mam nadzieje, ze ludzie nie beda popelniac mojego bledu w przyszlosci, chociaz niestety to idzie w druga strone wlasnie - mamy takie imprezy jak Gay-party, czy Marsz Rownosci, gdzie przechadzaja sie ludzie w dziwnych odzieniach w rytmach muzyki klubowej. Sluchanie takiego lomotu moze doprowadzic do szalu, a w skrajnych przypadkach do uszkodzenia bebenkow w uszach, nie rozumiem co w tym ekscytujacego. Trzeba byc masochista, albo nie miec poszanowania dla siebie i swojego zdrowia, zeby tego sluchac. (09-08-2013 06:26 PM)BESTIA napisał(a): Bo Polacy wiedzą co dobre.Na czasie jest teraz krytykowanie disco, ale hit tego roku to właśnie disco.Na weselach po paru głębszych właśnie disco polo rządzi. Muzyka dla wieśniaków i rolników - tyle w temacie Ja nienawidze Disco-Polo odkad pierwszy raz to zobaczylem w TV, gdy mialem 7 lat bodajze - chcialem obejrzec sobie Pokemony na Polsacie, ale byl jakis blok z Disco-Polo ktory zawsze sie przedluzal - nienawidze tych pajacow ktorzy spiewaja o problemach zyciowych, milosci, seksie i wyrywaniu lasek (a fe! ) - to jest dopiero oblesne. Interesujące - gdzie PSY jest obleśny? Przeciez on tego nie robi naprawde, to tylko, zeby sprawic aby teledysk byl bardziej smieszny We wrzesniu podobno ma wyjsc jego kolejny teledysk - mam nadzieje, ze bedzie tak dobry jak poprzednie i spowoduje, ze bedzie jeszcze wiecej hejterow, ktorzy beda sie pluc - w koncu nie sztuka obrazac najbardziej znanego czlowieka na świecie (poza krajami, ktore nie maja dostepu do internetu). |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 54 gości