NAJLEPSZA PIOSENKA.
|
09-08-2013, 04:12 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2013 04:24 PM przez Umkwatata.)
|
|||
|
|||
RE: NAJLEPSZA PIOSENKA.
Cóż - to twoja opinia jak i 99% procent ludzi z ktorymi sie spotkałem. ja jednak nie mam z tym problemu, ale za to ... nie mam pojecia jak mozna sluchac wszelakiej masci muzyki elektronicznej (hardstyle, drum and bass, electro, house, techno i trance) - wiekszosc utworow nie ma nawet słow Toż to smiech na sali Do tego rownie dobrze mozna sluchac jak pracują Nasze pralka na najwyzszych obrotach lub inne tego typu sprzety - roznica niewielka.
ja uwazam to za muzyke dla niewyzytych ludzi, ktorzy chodza na imprezy typu "love parade", biora rożne kolorowe drażetki, miziaja sie z kazdym kogo spotkaja (facet czy kobieta - niewazne) - no i najgorsze - zachowuja sie i wygladaja jak jacys hipisi! Straszne i obleśne ... P.S. Zeby nie było, ze hate'uję bez powodu - sam przez 7 lat sluchałem (od 7 do 14 roku życia) takiej muzyki (Armin i cala reszta tej zgrai), ale na szczescie zorientowałem sie, ze to jeden z najgorszych gatunkow muzycznych jakie istnieją w naszej galaktyce - mozna do tego dolaczyc rap (nie mowie tu o Polskim, bo nie slucham) z jakims aktualnie mamy do czynienia (oczywiscie to tylko przykrywka bo prawdziwy rap sie skonczyl dobre kilka/nascie lat temu) i tworczosc takich "artystow" jak JB, 1D i reszta tego massive-popu. Jest tylko 1-na gorsza rzecz od tego co wymienilem - muzyka ktorej najwiecej sluchaja Polacy (podpowiem, ze mowa tu o tej muzyce biesiadnej) - nawet nie mam zamiaru pisac nazwy tego gatunku, bo mnie on obrzydza i odraża. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 75 gości