Fantasy matchups
|
03-08-2013, 06:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2013 10:16 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
Roy Jones vs Darek Michalczewski 9-1
Prime Jones w mojej ocenie prawie zawsze by wypunktowal prime Draka. George Foreman vs Wladimir Klitschko 9-1 Wowa ktory wyraznym respektem potraktowal Haye, ktos kto nigy nie radzil sobie z presj, a juz calkiem sie wszystko sypalo, kiedy zostal mocno trafiony... ktos taki mialby gorowac nad mlodym Foremanem? Szczerze, to trudno mi sobie to wyobrazic, tu wystarczylby jeden celny cios w szczeke Ukrainca i bylaby panika. Vitkowi dawalbym zdecydowanie wieksze szanse. Ike Ibeabuchi vs Lennox Lewis 8-2 Ike, choc nigdy nie byl sprawdzony na najwyzszym poziomie, to z mojego punktu widzenia jest najgorszym z mozliwych rywali dla prime LL. Lewis niejednokrotnie udowdnil, ze jest wielki, ze potrafi nokautowac i po profesorsku punktowac, w ringu najprawdopodobniej umial wszystko to samo co Ibeabuchi, jednak wydaje mi sie, ze jego szczeka bylaby w tej walce najwiekszym problemem. Owszem, szczeka Lennoxa nie byla szklana, ale nie byla tez tytanowa. Bob Foster vs Roy Jones 2-8 Bob Foster vs Andre Ward 6-4 Foster byl olbrzymi, ale on nie umial zrobic uzytku z warunkow fizycznych jak Hearns, czy LL. Jak pamietam walki Fostera, to bardziej mu bylo do Williamsa, a sadze, ze ktos z takim talentem jak Jones, czy umiejetnosciami defensywnymi jak Ward, moga z powodzeniem rywalizowac z Bobem. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości