Kliczko vs Povetkin
|
30-07-2013, 06:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2013 07:57 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Povetkin
(30-07-2013 05:51 PM)AdamekFightPL napisał(a): Tak, tak. Lebediev powiedział Saszy żeby nie przemęczał się na treningach a ten od razu go posłuchał. Ja tak nie napisalem, stwierdzilem jedynie, ze Povetkin byl slabo przygotowany, i mial Rosjanin podstawy by sadzic, ze Hucka to nie bedzie duze wyzwanie. Nie tacy jak Sasha sie przejechali, bo nie potraktowali z naleznym szacunkiem rywala... bywa. (30-07-2013 05:51 PM)AdamekFightPL napisał(a): Saszy w takim wypadku powinna być jeszcze większa bo przecież Denisa przekręcili, prawda? nie dość, że chodziło tutaj o wyrównanie rachunków to jeszcze Povetkin mógł spodziewać się przekręcenia. Lebedev walczyl w Niemczech, a Saha w Rosji, to wielka roznica. (30-07-2013 05:51 PM)AdamekFightPL napisał(a): Walka była równa, ale pamiętaj, że to była pierwsza walka Hucka z kategorii ciężkiej. I to od razu nie byle jaka walka, tylko walka o wice mistrzostwo świata. Z pewnością kilka dodatkowych kilo odbiło się na formie Marco. Huck byl swietnie dysponowany(zreszta spodziewalem sie tego przed walka) z Povetkinem i nie widzialem, by te kilogramy odbily sie negatywnie na jego dyspozycji, a wrecz przeciwnie, byl kurewsko silny, i dobrze przygotowany kondycyjnie, dzieki tamu dal rowna walke. (30-07-2013 05:51 PM)AdamekFightPL napisał(a): I nie powołuje się na Hucka w kontekście walki z Kliczko kolego tylko w kontekście obecnej formy Povetkina. Czytaj ze zrozumieniem. Czytam ze zrozumieniem kolego, a napisales tak: (30-07-2013 05:51 PM)AdamekFightPL napisał(a): "Prawda jest taka, że Sasza dostał po głowie od siepacza Hucka. Kliczko go zabije" Sam powolujesz sie(nie pierszy raz) na walke z Marco, wiec gdzie niby nie czytam ze zrozumieniem? ![]() Powtorze... Ja nie widze zadnej analogi, miedzy walka z Huckiem, a ta z Kliczka... Ty ja widzisz? Z Huckiem, Sasha byl wyraznie slabszy niz zwykle, wolniejszy, i szybko zgasl kondycjnie, to az razilo mnie w oczy. To, ze zawodnik X wypadl dobrze na tle zawodnik Y, niz musi oznaczac, ze zawodnik Z pobije boksera Y jeszcze bardziej, nawet jezeli pan Z, jest duzo lepszy od X. (30-07-2013 05:51 PM)AdamekFightPL napisał(a): Czy według Ciebie Adamek po mega słabych walkach z Chambersem czy Cunninghamem ma szansę zabłysnąć i pokazać formę z walki z Arreolą? sam wiesz, że jest to nie możliwe i tak samo jest w przypadku Povetkina. Przede wszystkim, dla mnie Povetkin na dzis dzien, to lepszy zawodnik niz Tomek Adamek, duzo mniej rozbity, i mniej wypalony... naturalnie, to tylko moje zdanie. ![]() Zebysmy sie zrozumieli... czy Ty sadzisz, ze: -Povetkin byl optymalnie przygotowany do Marco? -Kilogramy odbily sie negatywnie na Marco? ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości