Kliczko vs Povetkin
|
30-07-2013, 05:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2013 05:11 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Povetkin
(30-07-2013 04:55 PM)AdamekFightPL napisał(a): Wystarczy obejrzeć kilka jego ostatnich walk... kiedyś to był taran, szedł do przodu bił podwójne lewe sierpowe aż przyjemnie się na niego patrzyło. Byc moze mam slaba pamiec, ale kogo z wyzszej polki Sasha kiedys tak demolowal? Bo rozbijac ogorkow, to potrafi nawet Kimbo. (30-07-2013 04:55 PM)AdamekFightPL napisał(a): Teraz to tylko zwykły grubasek wychodzący po wypłatę. Huck nim narożniki wycierał. Moja opinia jest taka... Sasha zlekcewazyl Marco, i zdawalem sobie z tego sprawe juz przed walka. Chyba jako jeden z nielicznych pisalem przed walka(np. na boxing.pl), ze Huck postawi trudne warunki, i ze trudno mi sobie wyobrazic czasowke na Niemcu. Zreszta Huck w Polsce, to jest mega niedoceniany mistrz, duza czesc piszacych na jego temat ulega stereotypom, pisza o dziesiatkach walkow na konto Marco, choc wiele z walk ktore powszechnie niedzielni kibice traktuja za walek, walkami nie sa. Uwazam, ze do walki z Kliczko, to Sasha zrobi forme zycia. ![]() (30-07-2013 04:55 PM)AdamekFightPL napisał(a): A na jakiej podstawie twierdzisz, że fizycznie da radę? jakoś w ostatniej poważnej walce z Huckiem Povetkin fizycznie był przygotowany beznadziejnie. Już po 5 rundach wyglądał jak by miał dość. O jego ostatnich walkach z kalekami i dziadkami pisać nie będę. Chyba nie wierzysz w to, ze w walce z Kliczko zobaczymy tak samo przygotowanego(a raczej nieprzygotowanego) Povetkina jak do Hucka? ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości