Mayweather vs Alvarez !!
|
25-07-2013, 12:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Alvarez !!
(25-07-2013 12:32 PM)kubala1122331 napisał(a): Niby masz rację, ale nie mam przekonania czy wiek odgrywa tu jakąkolwiek role. Mam wrażenie, że Floyd w ostatniej walce zaprezentował się lepiej niż z Ortizem czy Cotto, a przecież był wtedy już trochę starszy. Jak pisalem, lata ogladania boksu nauczyly mnie pokory. Jak kiedys mowilem znajomym, ze Jones w walce z Ruizem, byl swietny, choc nie byl to jego prime, to mowili, ze pieprze glupoty. Po KO od Tarvera wszyscy mowili, ze past prime. ![]() Takich przykladow jest dzisiatki, Floyd dla mnie jest past prime... z Ortizem mnie nie zachwycil, z Cotto tez nie... zaskoczyl mnie pozytywnie z Guerrero, lepiej pracowal na nogach niz z Cotto, wydawal sie mocniejszy fizycznie, ale to nie ten Mayweather ktorego ogladalem 10-15 lat temu. (25-07-2013 12:32 PM)kubala1122331 napisał(a): Wydaje mi się, że Floyd jest tak dobrze wytrenowany i jest w tak dobrej formie psychicznej, że wydaje mi się, że wiek nie będzie odgrywał tak wielkiej roli. Psychiczny prime Floyd ciagle ma, bardziej chodzi mi o fizyczny... spadek szybkosci, dynamiki, wolniejsze nogi, nie uderza juz takimi seriami jak dawniej, to az razi mnie w oczy. Oczywiscie nabyl z wiekiem doswiadczenie, ale reszta spadla.. znacznie spadla. Stawiam na Floyda, ale duzych pieniedzy bym na jego wygrana nie postawil. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości