Billy Joe Saunders
|
21-07-2013, 10:02 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2013 10:03 AM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
Billy Joe Saunders
Ten niespełna 24 letni mistrz Wielkiej Brytani , Wspólnoty Brytyjskiej oraz WBO international to moim odczuciu wartiosciowy proskpekt i poważny kandytat na mistrz świata w mocno obsadzonej wadze średniej. Wczoraj podczas gali na Wembley Joe wypunktował twardego i niepokonanego Gary'ego O'Sullivan'a zdobywając przy tym międzynardową wersje mistrzostwa WBO i oczywiscie awans w rankingach po naprawdę ciekawej walce choć pewnie niektórym mógł ją przyćmić sapport w wykonaniu Malika Scotta i Derecka Chisory. Pozostawił po sobie na mnie wczoraj dobre wrażenie , Dobre wyszkolenie techniczne , szybkosc i w dodatku strasznie niewygodny mańkut ale jednak niestety lubi stanąć w miejscu i złapać z dwa proste . Proste błędy ale jednak wczorajsza walka toczyła się w niesamowitym tempie. Mam teraz nadzieje na jego wielkie walki z poważniejszymi nazwiskami w tej kategorii ale to po tym jak już we Wrześniu upora sie z kolejnym niepokonanym brytyjczkiem John'em Ryder'em w obronie brytyjskiego pasa. Mam dla niego na chwilę obecną dwóch kandytatów na następne walki .. ale może to zdradze w dyskusji. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości