Ranking P4P forum Bokser.org
|
19-07-2013, 10:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(19-07-2013 09:29 PM)redd napisał(a): Nawet jak patrzeć szerszą perspektywą, to Kliczko został rozbity przez zawodnika p4p, który był w średniej formie (Lewis) Został rozbity??? Ciekawie to ująłeś... @BMH Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Ja absolutnie nie jestem fanem Kliczków. Oddaje im jedynie to co im się należy: szacunek i uznanie. Są najlepsi i chyba nie przez przypadek królują już tyle lat. Piszesz, że bracia walczą często ze średniakami. Ok zgadzam się z tym, ale w takim razie Cię zapytam: z kim jeszcze nie walczyli Wlad i Vit, kto byłby dla nich realnym zagrożeniem? Taką mamy HW i to nie ich wina. Co do Chrisa Johna.....świetny zawodnik, pytasz w czym jest gorszy? Wiesz ja nawet nie bardzo pamiętam w jakiej on walczy kategorii wagowej, bodajże w piórkowej, a jego rywale to dla mnie anonimy. Nie że są kiepscy tylko po prostu kategoria piórkowa nie wyzwala u mnie takich emocji jak HW. Poza tym to jest właśnie ta trudność, że niesamowicie ciężko porównywać jest boksera wagi ciężkiej do boksera wagi piórkowej, koguciej czy słomkowej ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości