Piłka nożna ogólnie
|
18-07-2013, 04:20 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2013 04:40 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Martin
Paradoksalnie, to największe szanse ma ten zespół, który... najszybciej odpadnie z Europy. Jeśli Legia i Lech mieliby grać 12 meczów (czego im życzę) dodatkowo jesienią, a Sląsk przykładowo 2 (czego nie życzę), to jednak różnica w meczach jest spora i zmęczenie drużyn będzie rosło. Śląsk, jeśli poprawi obronę, bo sam chyba przyznasz, że to największa bolączka Śląska, to może pokusić się o nawiązanie walki. Czy o coś więcej? Nie wiem. Zagłębie jest własnością panstwową, więc jasne jest, że ich budżet jest taki jaki da im KGHM. Skandalem jest to, że w prazeszłym sezonie były pracownik KGHM prowadził najważniejszy mecz sezonu dla Zagłębia ( o utrzymanie z ŁKS). I wynik wydrukował... http://natemat.pl/7141,byly-pracownik-kg...-interesow Krzysztof Kotorowski - Mateusz Możdżeń, Marcin Kamiński, Manuel Arboleda, Hubert Wołąkiewicz - Łukasz Trałka, Szymon Drewniak - Gergo Lovrencsics, Kasper Hamalainen, Vojo Ubiparip - Łukasz Teodorczyk Skład Lecha. Jestem zdziwiony - Kotor za Buricia, Możdżeń za Ceesaya, Drewniak i przede wszystkim Ubiparip. Myślałem, że "11" będzie trochę inna, ale trener wie najlepiej, jednak ja za słabego Serba wystawiłbym chociażby Formellę, wielki talent, najlepszy strzelec Lecha w sparingach, a za Możdżenia Kędziorę, za Drewniaka Drygasa. Mam wątpliwości... Szumski - Zbozień, Polak, Horvath, Klepczyński - Izvolt, Matras, Hanzel, Podgórski - Ruben Jurado - Robak Skład Piasta. To nie jest skład na puchary... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 65 gości