Szpilka vs Mollo II
|
05-07-2013, 10:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka vs Mollo II
To wielki sprawdzian dla Szpilki, telewizja, cenieni bokserscy dziennikarze, ogromna publika jak na dotychczasową karierę, cała otoczka... Nie przewiduje raczej jego przegranej, pytanie w jakiej formie będzie Mollo. Wydaje mi się, że po ostatniej walce, jak usadził Szpilkę dwa razy na deskach, mógł poczuć wiatr w żaglach i przygotuje się solidnie, na pierwszej walce miał za dużą wagę, za słabo był przygotowany fizycznie i chyba nie do końca wierzył w wygraną. Obstawiam MD dla Szpilki.
Co do wypowiedzi wyżej, wiele osób uważa, że Szpilka się rozwija z walki na walkę i jest coraz lepszy, jednak trzeba wziąć pod uwagę, że takiego roku jak ten jeszcze nie miał. 2 solidne walki i 1 do której też ciężko się przygotowywał, po walce z Minto, widać było że potrzebuje regeneracji, nie widać było w nim takiego zapału jak wcześniej "dawajcie mi następnego, mogę się bić z każdym", tylko stonował i mówi o przyhamowaniu, te zmęczenie organizmu moim zdaniem wpłynie na MD, a nie wygraną przed czasem czy UD. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości