Szpilka vs Mollo II
|
04-07-2013, 01:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka vs Mollo II
Nie wiem jak inni, ale ja jestem sklonny postawic troche grosza, ze Mollo wygra. Powtorze to co pisalem juz wielokrotnie, prowadznie Szpilki nie jest rozwazne, i choc naturalnie nalezy sie za to szacunek dla promotora, bo nie ma tu parasola ochronnego(jak w wielu innych przypadkach), to kazda kolejna walka-mimo iz wygrana- obnaza troche Artura.
O ile pojedynek z McCline, pod wzgledem taktyki byl bardzo ok, tak walki z Mollo, czy Minto dobitnie ukazaly slabosci/mankamenty Szpilki. Szanse przed rewanzem rozkladaja sie jak moj rozum mniej wiecej 50na50, a ze nigdy nie ukrywalem, ze nie lubie Szpilki, tak moja sympatia bedzie po stronie Mike'a. Czego sie nalezy spodziewac... na bank ostrej walki na zasadzie kto kogo przelamie, i choc Artek ma po swojej stronie atut mlodosci, swierzosci, i nie jest w zadnym calu rozbity, tak Mollo ma cos co jest w boksie niemal rownie istotne, a nawet czasem bardziej... doswiadczenie. Niezaleznie od tego, czyja reka zostanie uniesiona do gory, zanosi sie na jedena z bardziej atrakyjnych wzgledem show potyczek w HW w ostatnich latach. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości