Piosenki na wejście do ringu
|
27-06-2013, 03:04 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2013 03:05 PM przez Splint3rPL.)
|
|||
|
|||
Piosenki na wejście do ringu
Wpadłem na pomysł, aby założyć temat w którym będziemy wklejać utwory, przy których wchodzą do ringu co ważniejsi bokserzy. Będzie tu też można ewentualnie spytać: "ej, przy jakim kawałku wchodził wczoraj XXX?". Niektórzy mają stałe piosenki, niektórzy zmieniają. Wklejajcie co znacie : ).
Ostatnio wpadł mi w ucho kawałek, przy którym do ringu wchodził Paweł Kołodziej, lubię takie klimaty: Crime Story - Runaway Władimir Klitschko - to kojarzy chyba każdy: Red Hot Chili Peppers - Can't Stop Vitali Klitschko i piekielne dzwony. Ciary za każdym razem, współczuję przeciwnikom poczciwego Witka: AC/DC - Hells Bells Artur Szpilka i zmiana image'u. Patriotyczne klimaty: Złe Psy - Polska Tomasz Adamek jeszcze niedawno wchodził do ringu przy utworze "Pamiętaj". Teraz przerzucił się na nieco spokojniejszy kawałek: Funky Polak - Jestem jak strzała Andrzej Gołota wchodził nawet przy hymnie Polski. W pojedynku z Adamkiem towarzyszył mu jednak ten utwór: Kanye West - Stronger I taki mały bonus na koniec... Rocky Balboa do walki z Dixonem wchodził przy akompaniamencie Franka Sinatry: Frank Sinatra - High Hopes Na razie starczy, mam nadzieję, że ta lista będzie się rozwijała. Dopisujcie co znacie. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości