Ankieta: Jak zakończy się ta walka? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Diablo wygra przed czasem | 7 | 30.43% | |
Czakijew wygra przed czasem | 3 | 13.04% | |
Diablo wygra na punkty | 3 | 13.04% | |
Czakijew wygra na punkty | 10 | 43.48% | |
Razem | 23 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Włodarczyk vs Czakijew
|
22-06-2013, 07:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2013 07:35 PM przez kantemir.)
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Czakijew
(22-06-2013 05:20 PM)AdamekFightPL napisał(a): Oto z lewa-prezident Inguszetji Junusbek Ewkurow ,bohater walk w Afganistanie ,z desantu..Republika Inguszetia to jak by jego male imperium,prywatna wlasnosc..Duze zamozny czlowiek..Duze pomagal Czakijewu,ale coz...tak wyszlo.. (22-06-2013 05:12 PM)BMH napisał(a): Piszesz Kantemir, ze Lebedev zgaslby w 4 rundzie? Poprzesz to przykaldami, gdzie Rosjanin po 4 rundach, sapal jak lokomotywa, tracil celnisc, nastawial sie na pojedynczy silny cios... byl po prostu zmeczony? nie byl takim,tak..oczywiscie,ze to moja przesada Ale jesli uwazno popatrzec na powtory w boju z Hukom,to zobaczymo ,ile ciosow otrzymal od Marko,i ciosow nie duze podstepnych ,czy tam chytrych,naprawde... z daleka,prawych prostych..i cios padaje ,nie chodzi mi o wydolnosc fizyczna.. G.Jones nie wydolniejszy od Denisa ,ale umijetnieszy.. Umijetnosc w tym,ze moze byc maksimalnie relaksowanym nawet bijac cios-tylko koncowka ciosu ,,zelazno-betonowa,, .. nie ma nie-potrzebnych napjec musklow..I Lewis,i Bow,i Hey -to ich cecha..w tym ich odmiannosc od tych zielonych..Dlatego zmeczony,polu-martwy Panamczyk mial akcentowany cios do samego konca walki,a cios Denisa byl chyba effektnym ,a tej sily w nim,jak na poczatku.yuz nie bylo.. Nu to nasza szkola taka- ludzi nie nauczyć się zrelaksować maksimalnie,malo kto nad tym pracuje ...to bolaczki z amatorki,gdzie boj krotki..Prawda,nad tym pracowali w 1960-ch ,w czasy polaka Sztama ,Ogurenkowa ..kiedy Popenczenko bil sie,Laslo Pap i inne..Potym ta sztuka upadla,poczali prosto wymagac ,,wydolnosc,, ..Poczali biegac krossy po 100 km.w dzien (ja zartuje) i t.p..Ale to tylko dodasc,ale nie zmieni.. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 37 gości