Ankieta: Jak zakończy się ta walka? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Diablo wygra przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
7 | 30.43% |
Czakijew wygra przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
3 | 13.04% |
Diablo wygra na punkty | ![]() ![]() ![]() |
3 | 13.04% |
Czakijew wygra na punkty | ![]() ![]() ![]() |
10 | 43.48% |
Razem | 23 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Włodarczyk vs Czakijew
|
22-06-2013, 02:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2013 02:29 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Czakijew
(22-06-2013 01:29 PM)kubala1122331 napisał(a): Nie rozumiem deprecjonowania Diablo i pisania, Przesadzasz... przeciez napisalem, ze pokazal jaja, i dal zajebista walke. Co mam napisac, ze go lubie? Ze jest najlepszym junior ciezkim? ![]() Co mam go wychwalac pod niebiosa, bo pokonal zielonego Czakijewa? Jak zamiast Rosjanina, bylby ringu Huck, Lebedev, Afolabi, Chambers, Arslan, Jones, czy Hernandez, to bylbym pod duzo wiekszym wrazeniem. (22-06-2013 01:29 PM)kubala1122331 napisał(a): Chyba nie muszę przypominać walk z Arslanem czy Afolabim? A Diablo? Z kim powinien stracić pas, z Greenem? Z Palaciosem? Z kim? Bo oglądałem wszystkie obrony Diablo i jakoś sobie wałka żadnego nie przypominam. Huck-Arslan, zecydowanie lepszy byl Arslan, czy ja napisalem, ze nie?? Huck-Afolabi, spokojnie do punktowanie w obie strony(ja mialem remis, i w drugiej jednym punktem dla Afolabiego), poza trzecia, gdzie Marco wygral bez kontrowersji. Pytasz kiedy sedziowie pomogli Krzysiowi? Jak dla mnie, to z Mayfieldem(slaby wystep Polaka, zero agresji, czekal tylko na decyzje, a rywal go punktowal jak amatora), Cunninghamem(dla mnie wal), Palaciosem(kibice przyjeli gwizdami werdykt... to byla tragiczna postawa mistrza, kolejny walek jak dla mnie) z Robinsonem nie punktowalem, ale pamietam, ze walka CHYBA dla Robinsona(choc moge zle pamietac, wiec zapomnij o Jasonie). (22-06-2013 01:29 PM)kubala1122331 napisał(a): Czakijew łatwiejszy niż Arslan czy Afolabi? Dlaczego? Bo przegrał z Polakiem? Chyba po wczorajszym wiesz dlaczego na ta chwile jest slabszy niz wyzej wymienieni... Arslan to twardziel, szczelna garda, i ma kondycje jak kon, 12 rund obijal Hucka i nie wystrzelal sie. Afolabi sliski, dobre warunki, twardy, lepszy wydolnosciowo od Czakijewa, i o wiele bardziej sprawdzowny. Czakijew silny, sredni techniczie, kondychy na 4 rundy, wczorajasza walka to dobra weryfikacja... brak kondychy, i obrony to duzy mankamnet. (22-06-2013 01:29 PM)kubala1122331 napisał(a): Jak dla mnie to właśnie Diablo miał trudniejsze zadanie, bo jechał na teren rywala, i nie mógł liczyć na przychylność sędziów, z kolei wspomniany przeze mnie Huck wie, że wystarczy, że nie da się znokautować, bo i tak wie, że wygra. To samo Krzyso kiedy walczy w domu... pozycja zolwia, i czekac na werdykt(Palacios I, Cunningham, Mayfield)... przeciez nawet nasi kibice gwizdali na naszego mistrza, a czesc nawet wyszla w czasie walki widzac zenade z Palaciosem. Tlumaczenie po walce Krzycha, ze mistrza trzeba atakowac, czy pobic wyraznie... smiech na sali. (22-06-2013 01:29 PM)kubala1122331 napisał(a): Afolabi, Czakijew, Arslan to jedna półka - pisanie, że mistrz olimpijski to słaby bokser jest trochę nie na miejscu. Nie na miejscu jest pisac, ze facet tak surowy technicznie, i majacy kondycje na 4 rundy(fakt, zaskoczylo mnie to wczoraj), jest na poziomie sprawdzonych zawodnikow jak Arslan, czy Afolabi, a jezeli Twoim argumentem ma byc medal olimpijski, to dopiero jest nie na miejscu. ![]() (22-06-2013 01:29 PM)kubala1122331 napisał(a): Ciekawe, czy jakby było odwrotnie Diabeł pokonał przez wałek Arslana, a Huck znokautował Czakijewa, to wtedy by było pewnie, że Huck to walczył z mistrzem olimpijskim, świetnym bokserem, a Diablo wygrał dzięki sędziom z jakimś słabym Arslanem. To juz Twoje niepowazne teorie, az sie dziwie, ze merytorycznie odpiesuje na takie brednie(bez urazy, ale co to ma byc? ![]() (22-06-2013 01:29 PM)kubala1122331 napisał(a): Wkurza mnie to, panowie mamy jednego jedynego mistrza świata i szanujmy go, a nie piszmy, ze każdy przeciętny bokserzyna jest level wyżej, bo nie jest. I znow jakies bzdury... ![]() Serdeczosci ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości