Ankieta: Jak zakończy się ta walka? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Diablo wygra przed czasem | 7 | 30.43% | |
Czakijew wygra przed czasem | 3 | 13.04% | |
Diablo wygra na punkty | 3 | 13.04% | |
Czakijew wygra na punkty | 10 | 43.48% | |
Razem | 23 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Włodarczyk vs Czakijew
|
22-06-2013, 01:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Czakijew
Tak z innej beczki. Nie macie czasem wrażenia, że Diablo woli walczyć zagranicą niż w Polsce? Weźmy pod uwagę choćby walki z Palaciosem, czy nawet tą z Fragomenim, i porównajmy do pojedynków w Australii z Greenem czy z Czakijewem w Rosji i to jest inny Diablo.
BMH Nie rozumiem deprecjonowania Diablo i pisania, że jest słabszy do np. Hucka. Dlaczego? Bo Huck, ma lepszego, bogatszego promotora i już dwa czy trzy razy powinien stracić pas, a nie stracił? Chyba nie muszę przypominać walk z Arslanem czy Afolabim? A Diablo? Z kim powinien stracić pas, z Greenem? Z Palaciosem? Z kim? Bo oglądałem wszystkie obrony Diablo i jakoś sobie wałka żadnego nie przypominam. A to, że przegrywa na punkty? Mayweather wypunktuje, Włodarczyk znokautuje - każdu jest w czymś dobry i ważnym jest by z tych atutów jak najwięcej czerpać. Czakijew łatwiejszy niż Arslan czy Afolabi? Dlaczego? Bo przegrał z Polakiem? Jak dla mnie to właśnie Diablo miał trudniejsze zadanie, bo jechał na teren rywala, i nie mógł liczyć na przychylność sędziów, z kolei wspomniany przeze mnie Huck wie, że wystarczy, że nie da się znokautować, bo i tak wie, że wygra. Afolabi, Czakijew, Arslan to jedna półka - pisanie, że mistrz olimpijski to słaby bokser jest trochę nie na miejscu. Ciekawe, czy jakby było odwrotnie Diabeł pokonał przez wałek Arslana, a Huck znokautował Czakijewa, to wtedy by było pewnie, że Huck to walczył z mistrzem olimpijskim, świetnym bokserem, a Diablo wygrał dzięki sędziom z jakimś słabym Arslanem. Wkurza mnie to, panowie mamy jednego jedynego mistrza świata i szanujmy go, a nie piszmy, ze każdy przeciętny bokserzyna jest level wyżej, bo nie jest. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości