Ankieta: Jak zakończy się ta walka? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Diablo wygra przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
7 | 30.43% |
Czakijew wygra przed czasem | ![]() ![]() ![]() |
3 | 13.04% |
Diablo wygra na punkty | ![]() ![]() ![]() |
3 | 13.04% |
Czakijew wygra na punkty | ![]() ![]() ![]() |
10 | 43.48% |
Razem | 23 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Włodarczyk vs Czakijew
|
22-06-2013, 11:09 AM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Czakijew
(22-06-2013 10:39 AM)Pakman napisał(a): Rok temu mowiło się o potencjalnej walce Hucka z Czakijewem. Universum już plajtowało. Obóz Hucka się podobno nie zgodził na walkę. Znasz warunki takich kontraktow? Ja widze to tak... "Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o... pieniadze". Ja szczerze watpie, by Czakijew byl bardziej wymagajcy niz Afolabi, Arslan, czy Povetkin. A widzac wczoraja walke, to jestem o tym przekonany, ze Czakijew nie bylby gotowy na Marco... moze w przyslosci. (22-06-2013 10:39 AM)Pakman napisał(a): Czakijew miał mniej więcej taką pozycję w CW, jak Gołowkin w MDW przed wyjazdem do US&A. Wg kogo? Jezli ktos tak go ocenial, to sie przeliczyl, i to bardzo. Golovkin to maszyna, swietny technik, zajebista wydolnosc, sila, czucie dystansu, precyzja, obrona, taki zimny, wyrachowany killer... a Czakijew? Dzikus(momentami chaotyczny, cos a'la Pascal), silnych, z slaba obrona, nie najlepsza technika, i bardzo slaba wydolnoscia, co wczoraj pokazal, i czym mnie bardzo zaskoczyl. Golovkin byl, jest, i najprawdopodoniej zawsze bedzieto 2/3 ligi wyzej od Rosjanina. (22-06-2013 10:39 AM)Pakman napisał(a): Włodarczyk jako pierwszy z czołówki do niego wyszedł i pokazał miejsce w szeregu. Oczywiście BMH, że Czakijew był zupełnie niesprawdzony, rzekłbym nawet przereklamowany, ale to Diablo jako pierwszy obnażył jego słabości, przez co moim zdaniem taki Huck nie będzie sie palił do starcia z Polakiem. Z pierwsza czescia sie zgadzamay Pakman... co do Hucka, to mam zupelnie inne zdanie, ale nie bede sie powtarzal, bo nijak tego nie popre faktami na dzis dzien. ![]() Napisze raz jeszcze, zeby nie bylo, ze jak kogos nie lubie, to nie umiem docenic... Krzysiek "aj em de czempion" Wlodarczyk, pokazal wczoraj przyslowiowe jaja, wole walki i umiejtnosci... Respekt. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości