Ankieta: Jak zakończy się ta walka? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Diablo wygra przed czasem | 7 | 30.43% | |
Czakijew wygra przed czasem | 3 | 13.04% | |
Diablo wygra na punkty | 3 | 13.04% | |
Czakijew wygra na punkty | 10 | 43.48% | |
Razem | 23 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Włodarczyk vs Czakijew
|
21-06-2013, 09:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Czakijew
(21-06-2013 08:38 PM)AdamekFightPL napisał(a): Ciekawe czy w HW Włodarczyk będzie siał taki postrach tym ciosem (21-06-2013 08:44 PM)Splint3rPL napisał(a):(21-06-2013 08:38 PM)AdamekFightPL napisał(a): Ciekawe czy w HW Włodarczyk będzie siał taki postrach tym ciosemCałkiem możliwe. Jeżeli w CW każdemu wyłącza nim światło, w HW też powinna być to potężna broń. Gorzej może być z zadaniem tego ciosu, bo nie wiem jak Diablo radziłby sobie z dużo wyższymi od siebie pięściarzami. Mam jednak nadzieję, że niedługo zobaczymy Krzyśka w królewskiej kategorii wagowej, najlepiej z Adamkiem : ). No , też mnie interesuje jakby się spisał w ciężkej . Diablo świetnie się broni , wyłapuje strzały na gardę .Trzyma gardę w pewnej odległości od głowy i jest mało zwrotny , więc naprawdę może dziwić jakim cudem tak dużo ciosów wyłapuje . Ale to Jego technika na którą nikt nie znalazł dobrej metody .W dodatku Krzysio ma mocną głowę i jest wyrachowany . To znaczy może przyjąć mocne ciosy na głowę , ale nadal robi swoje . Bez powodu nie atakuje , przyjmuje kolejne serie ciosy i po profesorsku wychodzi z opresji .Napewno jeśli chodzi o walki z ciężkimi ważacymi ponad setkę , którzy w reguły są powolni to może przynieść efekt . Diablo to szybkich się nie zalicza , ale ewentualni rywale w większości też do szybkich się nie zaliczają .Więc jeśli Diablo ulokował by konkretny mocny cios , serię to mógłby bez kłopotu nokautować cięższych .Bardzo ciekawa była by Jego walka z Powietkiniem .Sasza też powoli się rozkręca. I byłby bardzo nie wygodnym dla Krzyśka rywalem , bo Sasza lubi atakować ,ale gdy jest przyparty do muru w defensywie popełnia błędy .Diablo zaś lubi się bronić .To czego dochodzi twarda głowa Saszy , więc pojedynek z wieloma znakami zapytania . Ale nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość .Trudno też powiedzieć jakby sobie radził w większymi rywalami .Chodziaż jeśli chodziłoby o ewentualne walki z Pricem , Furrym to myślę ,że gdyby Krzysiek trafił porządnie to rywale mieli by kłopot . Oczywiście wszyscy chcielibyśmy zobaczyć walkę z Adamkiem . Adamek waleczne serce , cały czas do przodu , lubi atakować całymi seriami ( w ciężkiej rzadko mu się udaje, ale w junior ciężkiej tak wygrał walki , zresztą Maddalone i Walkera tak doszedł , tylko ,że byli zdecydowanie słabsi ) w dodatku wojownik o mocnej głowie i przeciętnym ciosie kontra Włodarczyk oaza spokoju , która stoi nie wzruszona mimo ,że zanim przegrane rundy ,liczy na swoją szansę i zadaje ostateczny cios . Jednak nie ma co gdybać . Teraz zapewnie rewanż z Czakijewem |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 39 gości