Krzysztof Włodarczyk
|
20-06-2013, 12:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2013 12:26 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
(20-06-2013 12:20 PM)Pakman napisał(a): A co on im takiego zapewnił ? Tłuczenie bumów raz na miesiąc ? Pakman Bylo zapytac Wlodarczyka co on o tym mysli jak z nim rozmawiales, mialbys czarno na bialym. Andrzej dba o swoich zawodnikow jak molo ktory znany(nie prywatnie rzecz jasna) mi promotor, i potwierdza to zarowno Wlodarczyk, jak i inni, ktorych "Wasyl" promuje. Zreszta to, ze Wasilewski doskonale sprawdza sie jako promotor, i dba o swoich zawodnikow(powiedzialbym, ze dba wrecz po ojcowsku), wiem od innych bokserow, ktorzy miali okazje cwiczyc, sparowac z jego podopiecznymi. W kregach bokserskich, A.W ma bardzo dobra opinie, i chlopaki go naprawde chwala. W sumie kiedys mialem podobne myslnie do Ciebie, ale w oczy otworzyli mi znajomi, ktorzy znaja sprawe lepiej, duzo lepiej. Ja w temacie promotorki, to jestem laik, wiem to, co przeczytam, ale tak jak mowie, ktos otworzyl mi oczy, i pozostaje mi wierzyc na slowo. (20-06-2013 12:20 PM)Pakman napisał(a): Wasilewski na spółkę z Łapinem ich zniszczyli i im szybciej odejdą od boksu tym lepiej. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości