Krzysztof Włodarczyk
|
20-06-2013, 10:23 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2013 10:25 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
(20-06-2013 09:36 AM)Pakman napisał(a): Nie wiem przez kogo, ale remis obydwie strony ustawiał by znakomicie pod względem finansowym przed ewentualnym rewanżem. ??? Moim zdaniem, to Rosyjska strona bedzie lepiej ustawiona w przypadku wygranej, bo i konto zawodnika czyste, a w kontrakcie jest przeciez klauzla o rewaznu w Polsce(zapewne w ppv), wiec po co Rosjanie mialiby ustawiac remis, skoro ich zawodnik jest faworytem, a rewanz w przypadku wygranej jest bardzo prawdopodobny? (20-06-2013 09:36 AM)Pakman napisał(a): Ja mimo wszystko uważam, że Diablo odprawi Ruska w 8-10 rundzie i udowodni po raz kolejny wszystkim niedowiarkom ( nie mam tu na myśli żadnego użytkownika tego forum ), że nie przez przypadek dwa razy zdobywał tytuł mś. Przed każdą obroną pasa Diablo jest skazywany na porażkę, a mimo to wygrywa. Nie inaczej będzie tym razem Moze to nie jest patriotyczne co teraz napisze, ale ja mam nadzieje, ze Czakijew zostanie mistrzem(dla dobra boksu ogolem, a nie naszego ojczystego), bo Krzycha traktuje jako jednego z bardzej bezbarwnych/nudnych mistrzow jakich mialem okazje ogladac, do tego irytuje mnie jako osoba, smiesza mnie tlumaczenia po ch*jowych walkach, wmawianie kibicom, ze mistrza trzeba zdominowac zeby wygrac etc... jednak mistrzem jest/byl, i nikt tego mu nie odbierze. Diablo byl skazywany na porazke? Wprawdzie stawialem na Cunna, Mayfielda, czy Palaciosa, ale zeby pisac o skazywaniu na porazke... bez przesady. Z tego co pamietam, to Wlodarczyk byl na ogol faworytem, i to dosc znacznym. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości