Ankieta: Jak zakończy się ta walka? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Diablo wygra przed czasem | 7 | 30.43% | |
Czakijew wygra przed czasem | 3 | 13.04% | |
Diablo wygra na punkty | 3 | 13.04% | |
Czakijew wygra na punkty | 10 | 43.48% | |
Razem | 23 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Włodarczyk vs Czakijew
|
13-06-2013, 07:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Czakijew
Każdy pięściarz ma swój styl. Nie ma pewnośći, że jakby Diablo nie robił żółwia, tylko szedł do przodu i zadawał masę ciosów, to by nie nadział się na jakiś ostry cios, który mógłby go znokautować. Trzeba to uszanować i przyzwyczaić się do takiego stylu. Właśnie taki styl dał mu pas mistrza i kilka udanych obron. Nawet pierwsza walka z Palaciosem. Walka nudna, słaba, ale jednal wyraźnie wygrana. Krzysztof czeka na to co robi rywal, a jak taki Palacios nie robił nic, to czemu miał wygrać.
Tylko właśnie jest pytanie, jak ten jego styl i atuty które wymieniłeś sprawdzą się na tle silnego i twardego Czakijewa. Bo jak pisałeś, Green, Fragomeni, Palacios to jednak czołówka nie była, a Rusek niewątpliwie się do niej zalicza. Jeszcze Pindera twierdzi, że Czakijew jest nie do znokautowania, ale on też jeszcze z pięściarzem pokroju Krzyśka nie walczył. @AFPL Nie chodzi mi o uzasadnioną krytykę i stawianie rywala w roli faworyta, bo nawet dla mnie w tej walce faworytem jest jednak Czakijew. Chodzi o wpisy typu: Włodarczyk cienias żeby dostał, Kłodarczyk wreszcie zalicy glebę itp. Naprawdę w gąszczu takich komentów ciężko jest znaleźć wpis np. Jestem za Włodarczykiem, ale obawiam się, że jest słabszy boksersko od X. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości