Kliczko vs Povetkin
|
07-06-2013, 05:55 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2013 06:00 PM przez kantemir.)
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Povetkin
takze przypuskam,ze tutaj jakas medialna gra ,,w poddawki,, ,zeby maksymalnie rozgrzać zainteresowanie do tego starcia..tak by mowic,pograc na nerwach..
przypuskam,ze ta histeria wygodna i Sachkowi,i Wladkowi.. Z Saszki robia dzis obraz groznego rywala,nocnego kosmaru Kliczko i t.p..(czym on nie moze byc w ogole dla kazdego,kto troszke rozumije w boksie) ..Potym obojga otrzyma swoje-Saszko 5,8 mln. i koszty do konca zycia,a Wlad takze respekt u Niemcow ,Moskali i Ukraincow i kolejny dowod tego,ze nie unika groznych rywali,poniewaz nie uciekal od samego Powetkina a taki wyszedl w ring!!!! A to nie lada wyczyn..(prawda,Czagajew takze nie uciekal od walki z Sazka,i nawet odwazny diletant-cruizer Marko Huk nie uciekal) nasz Martin w tym ma racje..to teatr i tyle.. Nu i mozliwie takze ten teatr,zeby odwrócić uwagę ludzi od wprawdzie serioznych rywali za tym maskaradem...Innymi slowami,zeby nie ryzykowac pasem (i glowa) w walkach z np. z Tyson Fury czy Heyem,trzeba z Sazki Powetkina zlepic strachnego ,groznego rywala.. ![]() Mnie duze nie spodobalo sie (przy calem szasunku do Wlada i Witka) ,jak po walce Kliczko-Hey Wlad poczal w media i sieci ironizowac i nawet nieco obrazac Dewida..A takze robic taki oświadczenia ze ,,Hey yuz pokonany,to yuz byly etap,jaki ja proszedl,mnie on yuz nie ciekawy,, i t.p..jakos to nie po-rycerski ..Dewid ,prawda,wielki cham i troszke pajac,ale ..... Gdyby Ja byl zamiast Kliczko,to poszedl by na drugi boj z Dewidem..Bo przewaga byla nie znaczna,po punktach..Mozna bylo by ironizowac nad Anglikom,gdyby ten upadl w 5 rundzie na deski..A tak troszke nie szlachetnie zachowanie,moim zdaniem ze strony Wlada...Tym wiecej,ze nachapal lupniow w glowe od Heya nie malo.. Ale zamiast drugiego boju z Heyem nas K2 potym bedzie lakac Pulevym ,robic z jego ,,nocny koszmar Kliczko,, i t.p.. Albo opowiadac jakis bredni pro to,ze Pulev grozniejszy od Heya,i od Fury, i t.p.. Jak to robil Witek ,jaki opowiadal bajki,ze Adamek jak bokser lepszy od Heya..I dlatego bedzie walczyc z Adamkiem..Po co takie mowic,wiec to nieprawda..? to wiec zwykle oszukanstwo ludzi.. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości