Kliczko vs Povetkin
|
27-05-2013, 04:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2013 05:00 PM przez kantemir.)
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Povetkin
(27-05-2013 03:55 PM)AdamekFightPL napisał(a): @BMH ![]() ![]() ![]() Co do unikania silnych wrogow ,to po co w tym nie obwinic Sache? czy to nie zarty-bic Rachmana,z jakiego yuz piasek sypie.. ![]() np. slynny ekspert rosijski Gendlin w ogole nie rozumije ,po co byl ten boj z Wawrzykom..,,po co w ogole ten boj byl? Co dal Powetkinu? tam powinien byl byc ogromny Tyson Fury a nie Wawrzyk,, ..to jest takze baczymo unikanie .. mnie nie podoba sie,ze w wypadku kliczko to stal wielki biznes.chcialbym boj z Dewidem,a mam boj z Pianeta. Po co mnie ten boj? ![]() ot ostatni wywiad z Riabinskim-pisze- Nasza glowna wymoga już została zrobione - walka odbędzie się w Moskwie - cytowany wiceprezes Boxing profesjonalne Federacja Rosyjska Andrei Ryabinsky ITAR-TASS. - Z "Olympijskim " osiągnęliśmy wstępne porozumienie. komanda Kliczko chce testów dopingowych skontrolowanych Nada, niemieckiej organizacji. Nasza RUSADA do nich jako "terra incognita". Ale są spokojni o tym. W pewnych warunkach możliwe jest, że procedura kontroli antydopingowej odbędzie Nada. Teraz warunki te są omawiane. I nie ujawnia szczegółów.,, ja nie widzi powodow dla alarmow .. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości