Waga ciężka - POLSKA
|
09-05-2013, 11:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2013 11:16 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Waga ciężka - POLSKA
Adamek w Crusier mial szybkosc, dynamike, lepsza motorynke, jego ciosy wiecej "wazyly" i robily duze wrazenie na rywalach... nie ustepowal tez bardzo warunkami, jak i sama fizycznoscia. Nie wiem AFPL, ilu umialbys wymienic lepszych zawodnikow od Adamka, i nie mam tu na mysli golego resume, ale i potencjal/umiejstnosci... Polaka bede zawsze traktowal jako zmarnowany potencjal... zawodnika ktory mog byc historia(moze nawet TOP3 cruiser), a jest "tylko" mistrzem dwoch dyzwizji, i topowym zawodnikiem w slabej HW.
(09-05-2013 10:18 AM)AdamekFightPL napisał(a): z Mormeckiem w swoim prime miałby Tomek duże problemy. To Cie zaskakuje? Mormeck to jak dla mnie top 5 ever tej dywizji, i nie jest odosobniona opina. Ten past prime Bell, przed Adamkiem mial wygrana i przegrana walke wlasnie z Mormeckiem.. swoja droga potyczka z Jeanem, to byla jedna z najlepszych walk w crusier jakie widzialem na oczy... stawiam ja w jednej linii z Holyfield vs Quawi, ktora do dzis dnia jest traktowana jak klasyk. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości