Kliczko vs Pianeta
|
06-05-2013, 04:33 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2013 04:45 PM przez kantemir.)
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Pianeta
Lewis pobil starego, i slabego Tysona... co z tego? Pobil tez kreowanych na przyszlych mistrzow zawodnikow jak Tua, Mercer, Golota, Rahman, Briggs, Mavrovic, Klitschko... pobil tez takich ktorzy w tamtym czasie mieli wyrobiona marke... Holyfield x2, Ruddock, Morrison, czy McCall, Bruno, Tucker. Resume LL, to jest kosmos przy nazwiskach z rekordow braci.
Tak co proponujesz-pobic tych starcow? Nu,porwali na szmatki braci i Briggsa,i Rachmana(prawda,nie takiego yuz i starego dla HW-36 lat) ,Reja Mercera (bez welkich trudnosci) ..Jaki sens bic Golote,jesli Golota stary? Czy Holifilda? Nawet gdyby Wlad porwal Ewandera w 2003 r. np. to co by to jemu dalo dla prestizu-Ty pobij Holifilda z lat 1990-ch!Oto i bedzie kriterium!? A pobic mlodego Holifilda on nie mogl bo byl mlody i malowiadomy..To prosto inna epoka.. Nu ot Denis Lebedew znokautowal Roja Jonesa ..I co z tego? komu trzeba to widowisko? Potym tez problem- jaki kriterium starosci wziac ? Starosc wiekowa czy prosto moralno-fizyczna? Bo Rachman Hasim w boju z Wladem nie byl stary -36 lat.Dla HW to pik formy.. Brewster zostal pokonany,bo poszarpal jego mocno Lachowicz? A kto nie byl w nokaucie? I Kliczko byl..Innymi slowami,jedna polowe ze spisku oni pobili,a druge polowe nie ma sensu bic ,bo oni starcy i prestizu to nie dasc zadnego..Nawet gdyby pokonal by nie 41-letniego Mercera,a 38 -letniego,to i tak by wszyscy pisali ze pobil starca i alkoholika Mercera.. Ot gdyby Rej byl taki jak kiedys i t.p...i t.d.. Ja pisza od razu po-polski,bo sporo czytam po-polski..nie chce tracic czas na translator..a i tak zrozumialo prawie.. Na mojej kartce Huck wygral walke z Sasha... tylko wiesz, walka walce nierowna. Tam Povetkin byl zdecydowanym faworytem, i najwyrazniej olal przygotowania, tu faworyt jest jeden-Klitschko... Sasha teraz nie ma prawa wyjsc tak slabo dysponowany jak w walce z Marco, co nie znaczy, ze wygra. Ja prosto nie bacze ,dzieki czemu moze wygrac u Kliczko..Cios? ruchliwosc w ringu? Kliczko yuz nie ten prymitywny ,,pomnik,, z czasow Frica Zduneka..Steward dal mu swietnie noge..Po mnie,to 95 procentow -kleska Sachka..Co ciekawe,Huk bil akcentowaniej,niz Sachko! Bil jak mlotem.. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości