Ankieta: Jak zakończy się ta walka? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Diablo wygra przed czasem | 7 | 30.43% | |
Czakijew wygra przed czasem | 3 | 13.04% | |
Diablo wygra na punkty | 3 | 13.04% | |
Czakijew wygra na punkty | 10 | 43.48% | |
Razem | 23 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Włodarczyk vs Czakijew
|
18-04-2013, 03:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Czakijew
@BMH
Nie trenuję pięściarstwa i nigdy tego nie robiłem. Nie sądzę też, żebym kiedyś zaczął. Co to ma poza tym do rzeczy? @Hugo Włodar ma tylko jeden aspekt obrony opanowany dość dobrze- garda i to taka aktywna, bo on sie potrafi w niej lekko co prawda- ale zawsze się gibać. Biorąc pod uwagę, że to mistrz świata, a waga cruiser to chyba najsłabsza jakościowo (w pięściarzy) waga, to jest to tyle co nic. Zasłony raz mu wychodzą, a raz nie. Częściej nie- i wtedy wraca do schematu garda + gibanie (precyzyjniej: kołysanie). Tułów sztywny jak u Adamka- tyle że wygięty w pałąk. Żadnych odchyleń, balansu. O nogach to nawet nie wspomnę, bo Krzyś ich używa w zasadzie tylko do stania (to mu wychodzi najlepiej), lub człapania- tego robic wyraźnie nie lubi. Do tego potworna labilność emocjonalna. Ma jednak i swoje zalety. Jest silny. Gdy ma okres stabilności emocjonalnej potrafi walczyc do końca. Umie wtedy czekać na swój moment do ostatniej chwili i kontrolować wydolność nie podpalając się . Ale to wszystko, gdy ma dobry dzień. P.S. Według mnie Diabeł jest jeszcze precyzyjniejszy w uderzeniach niż Rachim- to do kwestii uzupełnienia wcześniejszego posta. Powinien wygrać tę walkę według mnie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości