| 

Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski 

| 

| 

13-04-2013, 01:56 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2013 02:07 PM przez BMH.)

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  

Wprawdzie zgody z Legia nie pamietam, ale sadze, ze nie masz racji(a byc moze ja jej nie mam 

)... wydaje mi sie, ze nazwa byla podlapana z Wysp od slynnej ekipy TeddyBoys... ale tak jak mowie, to tylko moje domysly. Poczekam az odezwie sie do mnie Przyjaciel z Slaska Wroclaw, to bede wiedzial wiecej."Oficjalnie nikt nie powie bo sie o tym nie dyskutuje?" No wiesz... z tego co wiem, to historie Klubu zawsze sie glosilo na lewo i prawo, zwlaszcza sprawy o ktorych warto mowic. Mam przeblyski-byc moze sie myle-, ze kilka lat temu w TMK nawet byla wzmianka o tym. Teraz zeby nie rozmywac tematu zakoncze. A wracajac do tematu, to jestem pod wrazeniem tago, ze zniszczony glodem czlowiek, ktory wazyl tyle co moja kobieta, mogl walczyc, i wygrywac. Szacunek wielki dla tego Pana, bo to co Pyra90 tu przedstawil, otworzylo mi szerzej oczy na te cale walki w obozach. ![]()  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

| Wiadomości w tym wątku | 
| 
 Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  -  pyra90 - 12-04-2013, 10:07 PM 
RE: Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  -  Sander - 12-04-2013, 10:13 PM 
RE: Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  -  BMH - 13-04-2013, 07:17 AM 
RE: Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  -  Sander - 13-04-2013, 08:06 AM 
RE: Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  -  BMH - 13-04-2013, 08:48 AM 
RE: Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  -  Sander - 13-04-2013, 08:56 AM 
RE: Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  -  BMH - 13-04-2013 01:56 PM 
RE: Niezłomni Gladiatorzy -Tadeusz Pietrzykowski  -  Sander - 13-04-2013, 02:09 PM 
 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

)... wydaje mi sie, ze nazwa byla podlapana z Wysp od slynnej ekipy TeddyBoys... ale tak jak mowie, to tylko moje domysly. Poczekam az odezwie sie do mnie Przyjaciel z Slaska Wroclaw, to bede wiedzial wiecej.![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif)