Fantasy matchups
|
21-01-2012, 10:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
Pocisnąłeś , ale dobrze , już myślałem ,że mi wątek zamarł
wygrali by: 1.Trinidad wysoko na pkt 2.Wright , 2 do remisu , po nudnej walce 3.Castillo zjadłby serce Miguela , ale na pkt 4.Cotto przez KO w 8 5.Gatti przez TKO w 9 6. Hatton , na pkt 7. Było chyba , Whitaker , na pkt , walka dla koneserów 8. Margarito (Margo prime to z bandażami ?),KO 9 runda 9. Abraham , przez KO w 7 rundzie 10. Hagler ,KO w 11 11.Hearns ,KO 12 runda 12.Dirrel na pkt (bierze się to stąd ,że tak naprawdę nie wiadomo na co stać Bute) 13. daje wszystko co mam by obejrzeć tą walkę Maidana , przez poddanie sędziego 14.Nie znam Pana Freitasa , więc nie piszę 15.J.W 16.Mayweather przez KO 11 runda 17.i wezmę kredyt jeszcze by to obejrzeć Bowe przez KO w 8 rundzie (Foreman z 70'tych nie miał kondycji) 18.Bowe , KO w 5 rundzie 19. Price , przez KO w 3 rundzie 20.walka podobna do tej Tarvera z Hopkinsem , więc Ward na punkty 21.Prescott przez KO 8-9 runda . 22. Bym musiał podpisać cyrograf by się na taką walkę dostać , ciężko wytypować , ale niech będzie , po emocjonującej bitwie(coś a la Hagler-Hearns) Silvin przez KO w 3 rundzie 23.Alvarez , przez DQ Ortiza (myślę ,że pękł by psychicznie ) Nigel Benn-Roy Jones Junior B-Hop-Chris Eubank Chavez-Pryor co myślicie ? "honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 76 gości