Fantasy matchups
|
21-01-2012, 10:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Fanstasy matchups
Spora lista, ale dałem radę
Trinidad vs Margarito - Trinidad lepszy boksersko z kowadłem w łapie. Tko na Margarito pod koniec pojedynku Sturm vs Wright - Winky wydaje mi się o klasę lepiej wyszkolonym pięściarzem, także bardzo niewygodnym. Winky wysoko na pkt Cotto vs Castillo - Prime Castillo by przełamał Cotto. Twardy, przyzwoity technicznie, mocno bijący. Chyba, że wyłapałby jakiś body punch. Ale Tko 11/12r Cotto vs Hatton - Cotto przez ko do 10r. Corrales vs Gatti - Corrales przed czasem pod koniec pojedynku. Chico był lepszym bokserem, szybszym i mocno bijącym. Jak pokonał Castillo to i Gattiego by poskładał. Hatton vs Gatti - Nie wiem... 50/50, wojna gwarantowana, ale postawiłbym na Gattiego bo mocniej bił. Whitaker vs Money - Pernell na pkt. Ciężko mi porównywać tych znakomitych zawodników, ale boks Whitakera robił na mnie większe wrażenie. Mayorga vs Margarito - Brutalna wojna, ale chyba dla Margarito. Wydawał się twardszy, chociaż Mayorga bił naprawdę mocno. 8/9r Ko dla Margarito Pavlik vs Abraham - Dwóch dosyć prymitywnych pięściarzy, ale Pavlik chyba trochę mniej. Pavlik na pkt Hagler vs Jackson - Powtórka walki z Mugabim Hearns - McClellan - Hearns, bo był znakomity boksersko. Bute - Dirrel - Bute jakoś bardziej mnie przekonuje. Myślę, że wygrałby minimalnie na pkt. Maidana - Prescot - Marcos zajechałby Prescotta. Kolumbijczyk by padł ze zmęczenia. 8-9r ko na Prescottcie J.M.Marquez - Freitas - Marquez na pkt po ringowej bitwie. Chociaż "Popo" miałby szansę ulokować jakąś bombę. Ale ostatecznie Marquez na pkt Guzman - Freitas - Freitas na pkt Guzman - Money - Money na pkt Bowe - Foreman - Riddick, bo cholernie twardy i bardzo wszechstronny w swoim prime. Tko 8-9r Bowe - Mercer - Bowe na pkt Fury vs Price - Price bo posiada wyższe umiejętności i potężny cios. Tko 3/4 na Furym Ward - Tarver - Remis Prescott - Torres - Torres przez ko Najman vs Silvin - Silvin nokautuje Najmana prawym cepem bitym po piruecie. Knockout of the year. Alvarez vs Ortiz - Alvarez przez tko 9-10r |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 76 gości