Zagadki bokserskie
|
04-04-2013, 02:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Zagadki bokserskie
Panowie, wrzućcie na luz.
Nie wiem od czego zaczęła się Wasza dyskusja, bo parę postów z tego co widzę zostało usuniętych, ale naprawdę wyluzujcie. To co się dzieje na innych portalach jako moderatora mnie nie interesuje. Jeśli na boxing.pl czy gdziekolwiek indziej macie jakieś "prywatne przepychanki" to załatwcie to tam - z tego co wiem na każdym polskim portalu bokserskim są moderatorzy i zapewne możecie liczyć na ich pomoc, więc na to forum nie ma sensu tego przenosić. @BMH Potraktuj tego posta jako upomnienie. Jeśli masz jakiś problem z Sanderem, to po prostu go ignoruj - te prowokacje uważam za zbędne. Zwłaszcza, że z tego co zaobserwowałem w tym temacie to w żaden sposób Cię nie zaatakował. @Sander Nikt Cię nie będzie banował jeśli nie będzie ku temu podstaw. A aktualnie ich nie ma. Teraz obejdzie się bez ostrzeżeń, ale będę miał Was na oku pod tym względem. Następnym razem, o ile taka sytuacja się powtórzy, wcale nie musi być tak łagodnie. Jeśli macie jakieś pytania, to kierujcie je do mnie na PW, żeby nie śmiecić tutaj w temacie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 258 gości