Prawdziwa historia Tomasza Adamka
|
26-03-2013, 08:36 AM
|
|||
|
|||
RE: Prawdziwa historia Tomasza Adamka
To nie jest fanatyczne bronienie Adamka tylko trzeźwe spojrzenie na fakty. Ktoś próbował za wszelką cenę zniszczyć Adamkowi karierę a Wy w to wierzycie... jesteście po prostu naiwni. Dlaczego mam niby wierzyć jakiemuś Konderze? został wywalony z teamu to się mścił. A za uszami ma coś każdy, Adamek był wtedy jeszcze młody i głupi. Zresztą mnie to nie interesuje bo skupiam się tylko na sportowej sylwetce Adamka. A to jaki jest poza ringiem wie każdy.
@Matys W którym momencie Gmitruk potwierdza słowa Kondery? z tego co tu słyszę mówi on o tym, że o niczym nie wiedział. Poza tym tak jak pisałem wcześniej, nie ma sportowców czystych... nawet świętoszek Adamek nie jest czysty. @BMH Jeżeli przeczytałeś książkę to ok. Po prostu napisałeś to w ten sposób jak byś wiedział o co dokładnie Konder oskarża Adamka. Jeżeli posiadasz taką wiedzę to podziel się z nią z innymi na tym forum. Chętnie dowiem się tych kilku faktów o Adamku. W sumie taka sytuacja mogła by się zdarzyć każdemu sportowcowi.... Włodarczyk - Historia Prawdziwa, Najman - Historia Prawdziwa (ops, to już było), Kowalczyk - Historia Prawdziwa, Bracia Kliczko - Historia Prawdziwa, Usain Bolt - Historia Prawdziwa i tak mogę wymieniać w kółko. A to, że Konder w ten sposób ''sprzedał'' swojego byłego przyjaciela jest dla mnie zwykłym świństwem. Gnida i nic więcej. A co do umorzenia sprawy, to niektórzy tutaj napisali, że pewnie Adamek go zastraszał itd itp, a nie przyszło Wam do głowy, że po prostu darował te sprawę z książką Konderowi właśnie dlatego, że to jego były przyjaciel? wszyscy na forum jeżeli chodzi o Adamka widzicie tylko te ciemne strony. Nie mówię, że tak jest, ale może tak być, dlaczego nie? ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości