Floyd-bokser, którego Oscar De La Hoya zrobił milionerem.
|
14-03-2013, 09:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd-bokser, którego Oscar De La Hoya zrobił milionerem.
(14-03-2013 07:32 PM)RSC-2 napisał(a): Mam inne na ten temat zdanie.Jak najbardziej się z tym zgadzam. Jeśli w jednym temacie poświęconym danemu bokserowi mamy pisać o nim wszystko, to jest to trochę bez sensu. No bo np. po co tworzyć temat (hipotetycznie) "Tomasz Adamek vs Władimir Kliczko", skoro i jeden i drugi mają swoje wątki w dziale "Bokserzy"? Moim zdaniem takie coś byłoby swoistym "zakładaniem sobie kagańca" i samoograniczaniem. Jeśli w tym konkretnym przypadku @RSC-2 chce poruszyć temat Floyda (ale nie od czysto bokserskiej strony) w nowym temacie to ja nie mam ku temu nic przeciwko, tym bardziej że bazując na jego dotychczasowych postach nt. Mayweathera można się domyślać, że ma zapewne coś ciekawego do przekazania. A gdy dyskusja w tym temacie się wyczerpie, to przecież zawsze moderatorzy będą mogli przenieść posty stąd do tematu "Floyd Mayweather, Jr" w dziale "Bokserzy". Tak więc generalnie jak najbardziej zgadzam się z @RSC-2 w tym aspekcie tworzenia nowych tematów (i nie jest to żadne "wazeliniarstwo" albo coś podobnego ;] ) PS. Jedyne, co zrobiłbym z tym tematem, to przeniósłbym go do działu "Bokserzy". Ale to tylko drobnostka. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości