Floyd-bokser, którego Oscar De La Hoya zrobił milionerem.
|
14-03-2013, 07:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd-bokser, którego Oscar De La Hoya zrobił milionerem.
Mam inne na ten temat zdanie.
Głupotą jest ,aby w jednym temacie np. o Mayweatherze pisać wszystko. O jego walkach. O jego zarobkach O jego problemach prawnych, O jego pozycji w USA Taki temat o wszystkim byłby zwykłym śmietnikiem, gdzie każdy bazgroliłby na swój temat. Ja pisałbym o jego zarobkach , a ktoś inny o jego walce z Cotto , a jeszcze ktoś inny o jego stosunkach z ojcem. Kompletna bzdura i w ogóle mi to nie odpowiada. Uważam ,że na różne tematy o tym samym bokserze należy zakładać wiele tematów , aby w dyskusji skupić się na jednym temacie. Ale skoro panują tu inne zwyczaje [których ja nie akceptuję] to nie będę ich zmieniał Dostosuję się do ogółu i do zaleceń moderatora. Skrytykuję jedynie ten absurd i głupotę i zakończę dyskusję i temat . Po raz kolejny wyszła sprawa potrzeby regulaminu. Ale nad regulaminem to tu się dyskutuje czy wolno pisać wulgaryzmy. Czyli dyskusja jest o sprawach oczywistych , o sprawach które reguluje prawo i nad którymi nie powinno się nawet dyskutować. Natomiast spraw technicznych nikt tu nie porusza. I dlatego każdy chce tu rządzić. Nie podoba mi się to. Ale podtrzymuje wcześniejsze swoje zdanie i zawieszam dyskusję jeżeli dla kogokolwiek ma ona być „śmietnikiem” i ma mu przeszkadzać w wygodnym funkcjonowaniu na forum. Nie chcę być przeszkodą w „poukładanej” dyskusji. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości