Piłka nożna ogólnie
|
13-03-2013, 06:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2013 06:38 PM przez Zioło-Pale-Niebywale.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
RSC-2
Myślałem że odpowiedziałem na wszycho,ale jak nie to powtórz je,a ja krótko odpowiem. Oka,już wiem o co pytałeś,więc krótko odpowiem.Transfery to nieodzowna część piłki klubowej i nikt nie kupuje se nimi miejsca w lidze ani nawet sukcesu.To część długofalowego procederu.Można być szejkiem i pompować niebotyczne sumy,a potem jedzie się/albo przyjeżdża takie BVB-którego wszystkie transfery z 3 lat nie wiem czy osiągają połowę tego co City daje za jednego piłkarza-i daje ci lekcję futbolu.Piłkarze przychodzą aby dopiero coś osiągnąć,zdobyć konkretne miejsce w lidze,muszą na to zapracować,wylać setki litrów potu.Wydanie nawet Miliarda euro nie gwarantuje utrzymania w lidze czy awansu do niej z niższego szczebla. Po prostu,jakie miejsce zająłeś w poprzednim sezonie z takiego zaczynasz nowy,Polonia se kupiła miejsce w Ekstraklasie,nie wywalczyła go na boisku..Kupowanie se miejsca to droga na skróty,taki Cheat którego nie użyłbym nawet w Menegerze na kompie,więc za cholerę nie poprę takich zagrywek. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 68 gości