Piłka nożna ogólnie
|
13-03-2013, 11:57 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Zostawiam już kwestię licencji,powiedziałem co moje i koniec.Dodam tylko że miejsce w lidze trzeba se wywalczyć na polu sportowym i tyle.Tak samo bolą mnie sztuczne pozycje w rankingach bokserów bo często nie są wywalczane na ringu,a za stolikami.
Barca mnie szczerze mówiąc zaskoczyła,spodziewałem się że Milaniści obronią zaliczkę z pierwszego meczu gdyż po słabiutkim początku zaczęli w końcu naprawdę nieźle grać,zaś Barca miała lekki dołek,Porażka na San Siro,potem odpadnięcie z pucharu króla po porażce przed własną publiką.Ale jednak potwierdziła swoją klasę. Za to spodziewałem się awansu Galaty,pisałem po pierwszym meczu w Gelserkirchen iż uważam że mimo że to Schalke miało dobry wynik to Turkom daje większe szanse na awans. Dziś w Londynie nie powinno być sensacji,Bayern ma wynik,gra u siebie i funkcjonuje jak dobrze naoliwiona maszyneria. Malaga-Porto to dla mnie niewiadoma.Po 50% daje.Malaga dobrze gra u siebie. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości