Piłka nożna ogólnie
|
11-03-2013, 04:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No z Niemcami w Niemczech to troszkę krucho,ale mimo to jest trochę Szkopków w tej kadrze,Hummels,Schwaintaiger,Gotze,Reus,Shmelzer,Grozkrouze,Neuer,Kross,Lahm i mógłbym jeszcze troszkę powymieniać.
Po za tym ich stranieri w kadrze to ludzie grający tam wiele lat a najczęściej mieszkający od dziecka w Szkoplandi.Tam nie ma mowy by ktoś nie znał ich języka z kadrowiczów,tam nie ma takich Obraników co to po polsku gada o wiele gorzej niż Kitajec z budki z Chinszczyzną.To jest właśnie ta różnica,ja nie mam nic do ludzi którzy reprezentują inne barwy narodowe niż ich rodowód,ale trzeba choć troszkę czuć się Polakiem,a u nas to co??? Same jakieś wynalazki które z braku zainteresowania macierzystą federacją szukają na siłę Polskich korzeni,a nawet nie znają języka,nie znasz Polskiego to wypad z kadry,to nie klub gdzie zatrudnia się graczy.Tu grasz dla Państwa które nosisz w sercu. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 86 gości