Piłka nożna ogólnie
|
07-03-2013, 04:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No ja wczoraj luknąłem meczyk i skróty,kartka dla Naniego absurdalna,tym bardziej od razu czerwona.Faul owszem,ale o premedytacji tam nie może być mowy.Szkoda że takie wydarzenia wypaczają wyniki.O ile w krajowej lidze jest wiele meczy i takie sprawki arbitrów są mniej szkodliwe to w meczu na tym poziomie tak ważnych rozgrywek po prostu nie mogą się zdarzać.
Co do samych meczy: PSG słabo widzę w konfrontacji z kimkolwiek w ćwierćfinale,oni jeszcze nie mają drużyny,mają niezłych grajków,ale od tego do klasowej drużyny droga daleka. BVB miażdży w tym sezonie pucharowym,to z jakim animuszem gra ta najmłodsza przecież ekipa to poezja,oglądając ich mecze mam wrażenie że ich jest na boisku po prostu więcej niż rywali.A przecież mieli bardzo ciężką grupę i w każdym meczu zasługiwali na wygraną. Podoba mnie się też Juve,taka cicha woda tych rozgrywek,ale są mocni. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 59 gości