Floyd Mayweather, Jr.
|
05-03-2013, 11:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
(03-03-2013 10:49 AM)Maynard napisał(a): Cóż, wydaje mi się, że Guerrero w chwili obecnej to znacznie ambitniejszy wybór, niż Filipińczyk.W tej kwestii mam identyczne spojrzenie. Mayweather takim, a nie innym wyborem przeciwnika, po raz kolejny pokazal, ze ma przyslowiowe "jaja". Walka z Robertem zapowiada sie mega ciekawie, bo to co pokazal Guerrero w ostatniej walce z Berto, musi robic wrazenie. Jeszcze kilka lat do tylu, to bylbym przekonany, ze Floyd wyboksuje takiego "jezdzca bez glowy", ale dzis mam pewne obiekcje. Duch to rasowy twardziel w swoim prime, zblizone warunki fizyczne do Moneya, mega motywacja, nierozbity, mlodszy, i bardzo zmotywowany... bede bardzo zaskoczony, jezeli Mayweather poradzilby sobie po raz kolejny w sposob bezdyskusyjny. Kibicowal bede Floydowi, bo ten chlopak jest genialny, i nawet mimo uplywajacego wieku, potrafi ogrywac mlodszych jak np. Ortiz. Mimo klasy, i wysokiej formy ktora Money do dzis trzyma, zyczylbym mu na przyszlosc rywali na zblizonym etapie kariery, czy wieku... Pacquiao, Marquez II, Cotto II... ewentualnie z mlodszych Bradley, Malignaggi, czy Maidana. Guerrero jak dla mnie, to najbardziej ambitny wybor z mozliwych... zapowiada sie ciekawa walka. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości