Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew
|
27-02-2013, 02:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2013 03:00 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew
Hugo
Trzeba dodac, ze Adamek nie jest sam sobie menagerem, trenerem itd... ma on swoj team/promotora, i decyzje sa podejmowane wspolnie. Najwyrazniej ktos doszedl do wniosku, ze nie po to inwestuje w Tomasz, zeby potem bardzo odwanie-choc ryzykownie, inny powiedzialby glupio- wystawiac go do walki z Pulewem. W mojej ocenie Tomasz dostalby w takim pojedynku, i nie bylbym zaskoczony gdyby trener, czy promotor Gorala miali podobne zdanie. Najwidoczniej proba zdobycia pasa odeszla na drugi plan... zycie... co My kibice mozemy zrobic? ![]() Odniose sie jeszcze co tych wywiadow... trudno, zeby Tomasz mowil inne rzeczy, jak te ktore uzgadnia z wlasnym sztabem. Najwyrazniej najpierw miala byc Polska, teraz Stany... trudo obwiniac piesciarza, o miejsce organizacji walki. Ja nie lubie, i nigdy specialnie nie lubilem Adamka, ale bez przesady.. nie mozna chlopa o wszystko obwiniac, bo to on jest raczej marionetka w rekach promotorow, niz odwrotnie. Podobna sytuacja jest z Rogerem i jego umiejetnosciami trenerskimi.... ile razy sie czytalo, ze to przez niego Adamek obnizyl loty(byc moze tak jest, ja tego na 100% nie wiem)... tylko Roger to, Roger tamto... brakuje jeszcze zeby napisac, ze to przez Rogera Tomasz jechal na*ebany. ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości