Floyd Mayweather, Jr.
|
24-02-2013, 01:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2013 02:11 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
@Metzger
Skąd Ty bierzesz takie wnioski? I jeszcze mi mówisz, że jestem zaślepiony... Co za bezsens. I jak możesz mówić, że tylko Mayweather odpowiada za brak tej walki skoro team Filipińczyka również miał swoje "niezadowolenia" które pojedynek odpychały w czasie. Wszystko rozchodzi się o kasę więc jak można mówić o winie tylko jednego zawodnika? Money chce np 70% a Manny się nie zgadza. Czyja jest wina? Mayweathera? Dlaczego? Znajdą się tacy co powiedzą, że chce za dużo a znajdą się tacy co powiedzą, że Manny też jest pazerny skoro się nie zgadza. Wina leży po środku więc mówienie, że ktoś to tchórz jest przegięciem. I ja powtarzam jeszcze raz. Pacquiao jak nikt inny zasługuje na pojedynek z Moneyem ALE NIE TERAZ! Chodzi mi o serię porażek (doliczmy trzecią walkę z JMM, która była kontrowersyjna), które bardzo obniżyły loty Pacmana. Niech pokona kogoś, wróci do gry jako zwycięzca i zmierzy się z Mayweatherem. To kto wygra nie jest teraz ważne, każdy ma swoje zdanie. Nie chodzi jednak kompletnie o to. Chodzi o OBECNĄ pozycję Mannyego w świecie boksu. Adamek nie zasługuje na walkę z Władem po "porażce" z Cunnem. Tak samo nie zasługuje Pacman po PORAŻCE z JMM i wg niektórych - z Bradleyem. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości