Prizefighter 23.02.13
|
16-02-2013, 11:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2013 11:24 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
Prizefighter 23.02.13
art.redkacji a tydzień w York Hall w Londynie odbędzie się kolejna edycja międzynarodowego turnieju Prizefighter w wadze ciężkiej. Poznaliśmy pełną obsadę zawodników. Na liście startujących zgodnie z wcześniejszymi doniesieniami znalazł się także zawodnik z Polski. W turnieju wezmą udział dwaj wcześniejsi zwycięzcy, mistrzowie Europy oraz Wielkiej Brytanii i Wspólnoty Brytyjskiej, a nawet pretendenci do tytułów mistrza świata. Uczestnicy nie zostali jeszcze podzielenii na pary, dlatego wymieniamy ich w kolejności podanej w informacji prasowej. Audley Harrison (28-6, 21 KO), 41 lat, Wielka Brytania Martin Rogan (15-3, 7 KO), 41 lat, Wielka Brytania Ian Lewison (6-1-1, 3 KO), 31 lat, Wielka Brytania Travis Walker (39-8-1, 31 KO), 33 lata, USA Albert Sosnowski (47-5-2, 28 KO), 33 lata, Polska Timo Hoffman (40-7-2, 23 KO), 38 lat, Niemcy Claus Bertino (15-4, 8 KO), 32 lata, Dania Derric Rossy (26-5, 14 KO), 32 lata, USA Hmm.. Ciekawi mnie jak ich rozstawią lecz przedwcześnie chce powiedzieć że półfinale pewmie znajdą się nazwiska Sosnowski,Walker,Rossy i Rogan. jeżeli któryś z nich spotka sie już w pierwszej walce to sądze że zastpią ich kolejno Hoffman lub Harrison. Nie wiem czemu ale faworytem dla mnie jest Walker którego w finale można by było zobaczyć z Rossym czy nawet Sosną. Choć wiadomo że w poprzednim turnieju niespodzianke zrobił jakiś Tor Hamer który jednak w póżniejszych walkach z dobrej strony się nie pokazał. Przyszły weekend zapowiada sie na prawdę świetnie. Zioło-Pale-Niebywale będą zakłady na prizefightera? "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości