Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew
|
15-02-2013, 03:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013 03:31 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew
Załóż więc następny wątek jakie Adamek nosi skarpety w dni powszednie a następny jakie nosi w dni świąteczne. Zrobić syf jest łatwo a później narzekać, że "się zrobił" jeszcze łatwiej. Zasady są takie same dla wszystkich więc nie cwaniakuj.
To nie jest głupkowate szczekanie jakiegoś forumowego fafara? Po pierwsze nie chodziło mi o poruszany temat tylko odzywki do mnie bo założyć to ja ci moge mataleo na chudą szyjke a nie temat ze skarpetkami adamaka. po drugie przyczepiłeś sie bez powodu "DLACZEGO TU A NIE TAM" a ja tylko zwróciłem ci uwage że nikomu innemu tylko tobie to nie pasuje. po trzecie tacy bokserscy zapaleńcy którzy są w tym świecie dlatego że w październiku 2009 walczył Adamek-Gołota było pół polski . Po tej walce na moją szkółke zapisało sie chyba 10 swieżaków i podczas sparingów i wszystkim po kolei wybijałem boks z głowy (już na następne treningi nie przychodzili-tylko pozniej jak sie zaczal sezon Pudzian-Najman)więc pewnie gdybyś tam trafił to na tym forum by nawet smród po tobie nie został. i zważaj na słowa do mnie gdy ja jestem pohamowany kolego. bo to g*wno to ja ci mógłbym z twarzy zrobić Bez odbioru- trenuj. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 69 gości