III Wojna Światowa?
|
11-01-2012, 07:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2012 07:19 PM przez szansepromotions.)
|
|||
|
|||
RE: III Wojna Światowa!
Ja mam doświadczenia , a Ty masz? podejrzewam ,że jakieś artykuły ,może parę programów w tv . A Ty z kolei nie widzisz ,że te tereny pozostawione same sobie ,albo się wyludnią(emigracja ) albo zdegradują do poziomu 3 świata , gdzieś widziałem ,że dałeś przykład Japonii , Chin , USA i Szwajcarii co do poradzenia sobie bez inwestycji , tak więc USA :kraj bez żadnych szkód wojennych , Chiny:najtańsza i największa siła robocza na świecie , Japonia: dofinansowanie od USA po zakończeniu II wś , najtańsza siła robocza do czasu przestawienia na nowoczesny przemysł , Szwajcaria: kraj bez żadnej prowadzonej wojny , myślę ,że to najlepsze przykłady do obalenia twojej teorii . Komunizm to brak własności prywatnej , to fakt , tyle ,że tam gdzie chcesz wysyłać Polskę trzeba pobudować drogi , kanalizację , prąd itp , więc nie mów mi ,że myślę komunistycznie bo nie pisze o tym ,że każda firma powinna być państwowa
"honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości