III Wojna Światowa?
|
11-01-2012, 05:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2012 06:21 PM przez szansepromotions.)
|
|||
|
|||
RE: III Wojna Światowa!
Użyłeś argumentu Wilna i to bardzo duży błąd bo nie spotkałem nikogo w Wilnie (poza Polakami starej daty )kto byłby nastawiony przyjaźnie do Polski("a bierzcie te wasze Wilno" to bym powiedział ,że to jest wymysł jakiejś porypanej gazety) , a co do Białorusi to uwierz mi ,że 90% powie ,że chce do Rosji (mają myślenie na zasadzie ,pod większym będzie lepiej ). Tak dla ciekawości , byłeś w Lwowie ,że tak piszesz ? bo ja byłem(2008 i 2011) i moim zdaniem oprócz starówki to miasto podupada(i Tu powracamy do argumentu ,że żeby zarobić ,trzeba włożyć, w tym przypadku na rewitalizację ) , to właśnie tam te dzieci biegły prosząc o jedzenie . A co jeśli jednak sobie nie poradzą w autonomii ? proszę Polskę o pomoc ? i wtedy jest pytanie , skąd mamy brać na to pieniądze i dlaczego tyle a nie mniej czy więcej . I wyrusz w podróż po terenach przygranicznych , tam nigdy nie było różowo . I na sam koniec ,dwie rzeczy , pierwsza to: nie wmawiaj mi komunistycznego myślenia ,a druga to Idea bez zastosowania w życiu jest nic nie warta(tak do twoich pomysłów o pozostawieniu biznesu samego sobie )
"honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości