III Wojna Światowa?
|
11-01-2012, 04:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2012 04:41 PM przez szansepromotions.)
|
|||
|
|||
RE: III Wojna Światowa!
@Deter
Chcesz powiedzieć ,że przejęcie Kresów by nam się opłacało ? przecież to jest najgorsze stwierdzenie jakie w życiu słyszałem , pomoc jaką musielibyśmy włożyć by wyrównać poziom gospodarczy wpędziłaby nas w gorszy kryzys niż komuna (jako przykład-wschodnie Niemcy wdrożone do Zachodnich , z tym ,że RFN to było bardzo bogate państwo ) . Byłeś kiedyś na kresach ? bo ja byłem i uwierz mi , ogromna bieda to codzienny widok(dzieci za tobą biegną i proszą o jedzenie to normalka ) , poza tym mieszkańcy tamtych rejonów wcale nie są do nas przyjaźnie przysposobieni (bym powiedział , że nawet wrogo ),a Turystyka? człowieku na Lubelszczyznę ciężko ściągnąć turystów a co dopiero mówić o krainach bardziej zacofanych . Przykład Gambii miał posłużyć jako podkreślenie nonsensu argumentu historycznego , ale spoko , jak chcesz to mogę użyć przykładu Śląska ,czyli idąc twoim tokiem myślenia powinniśmy go oddać Niemcom . "honestly ,to knock me out you better hit me with that ringpost ,because I aint going nowhere" M.Hagler |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości