Może jakaś wewnętrzna liga typerów?
|
22-01-2013, 04:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2013 04:22 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Może jakaś wewnętrzna liga typerów?
W oparciu na Twoje punkty odpisze, jak w mojej ocenie byloby oka, choc licze, ze kazdy z chetnych do gry, dorzuci swoje trzy grosze.
![]() 1. Mi to pasuje... na bide to 10 bym widzial... 12/15, jeszcze lepiej(choc jezeli ktos odpadnie szybko, to czeka go dluuuugie siedzenie na "lawce"). Wiec sa plusy i minusy propozycji liczby kolejek. 2.Przed uplywem regulaminowego czasu, to ja nie widze nic zlego w edycji(o ile taklowa jest widoczna dla wszystkich na forum, tzn. data, godzina). Z drugiej strony mozna sie umowic, ze nie edytujemy, tylko piszemy kolejny post(byleby przed uplywem czasu). To chyba jeden karabin. 3.W mojej ocenie dobrze byloby, gdyby bylo dopuszczalne opuszczenie max 3 kolejek, w innym przypadku szanse innych moga drastycznie wzrosnac, lub zmalec... chetnie poznam opinie innych zainteresowanych gra. 4.Jasna sprawa, tu chyba kazdy sie zgodzi. ![]() 5. Jak kto chce... mozna stawiac pojedynczo, mozna dodawac(jak u normalnego buka) Teraz mam kilka pytan: 1.Czy jezeli w jednym zakladzie stawiam np. na Floyda, to w drugim(oddzielnym) moge na Guerrero? 2.Ewentualnie, czy raz grane zdarzenie, ma prawo sie powtarzac na innym/oddzielnym kuponie(nie wazne czy typ jest identyczny, czy odwrotny, chodzi o wielokrotne granie tego samego zdarzenia) 3. Jezeli ktos bral udzial w kazdej jednej kolejce, to jako premie dodaje mu sie jaki tam % od wygranej? To bylaby fajna nagroda za brak kalkulacji. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości