NAJLEPSZA PIOSENKA.
|
20-01-2013, 09:06 PM
|
|||
|
|||
RE: NAJLEPSZA PIOSENKA.
Tych kilka wpisów daje mi nadzieję , i że warto tu na forum zaglądać. Małą nadzieję ale jednak.
A już traciłem wiarę i błędnie domyślałem się ,że jest tu jedynie towarzystwo z którym zadawanie się wyraźnie mi nie po drodze. A skoro jest inaczej to muszę zweryfikować swój stosunek do zaglądania na to forum. A wracając do rapu to mówi się ,że o gustach się nie dyskutuje. Podzielam ten pogląd i nie mam uprzedzeń co do słuchaczy rapu jako rodzaju sztuki . Moja krytyczna ocena rapu była formowana przez pryzmat tekstów co zresztą wszyscy po mnie piszący wyraźnie zaznaczyli także w swoich wypowiedziach. Zapewne nie wszystkie teksty są jednakowe jednak w utworach rapowych nasycenie tekstów głoszących poglądy ,które wyraźnie mi nie odpowiadają jest zdecydowanie wyższe niż w innych gatunkach muzyki. Te teksty według mnie są narzekaniowo- roszczeniowe i głoszące upodobania socjalistyczno-patologiczne . Dla mnie jest to gorsze nawet od lewactwa. I jeszcze jeden kawałek na temat rapu w wykonaniu tego samego kabaretu http://www.youtube.com/watch?v=ockN2Brp6Iw |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 64 gości