NAJLEPSZA PIOSENKA.
|
20-01-2013, 08:06 PM
|
|||
|
|||
RE: NAJLEPSZA PIOSENKA.
Zastanawiałem się co z RSC-2.. Schodzę na dół a tu proszę. Jak mogłem się tak pomylić ;]
(20-01-2013 02:58 PM)RSC-2 napisał(a): Kiedy przeglądam ten temat przeraża mnie fakt ,że dla wielu dominującym gatunkiem słuchanej muzyki jest rap i jemu pokrewne.Wybacz mi, że się zgadzam i poniekąd Ci się podlizuję ale po prostu masz rację. Ja rapu nie lubię. Nie podoba mi się i rytmika jak i większość tekstów. Muzyka ta chlubi się tym, że jest taka szczera, prawdziwa i życiowa. Tak jakby nikt pewnych spraw nie znał albo się nimi nie martwił. Każdy ma problemy a rap to dla mnie muzyka która skupia się tylko na tym. Mówienie o problemach zamiast ich rozwiązywanie. Wieczne narzekanie i użalanie się nad sobą. Dla mnie to też lenistwo które świetnie pasuje mi to delikwenta z kapturem na głowie, fajką w gębie i browarem w ręku. Dla mnie ta muzyka jest śmieszna, smutna, nudna i żałosna. Kwestie patologii też mi ją przypominają szczególnie gdy wspomnianym problemem jest np nieletnia matka, uzależnienie od narkotyków, problemy domowe. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości