Szpilka-Zimnoch czyli polskie Haye-Chisora.
|
08-01-2013, 10:19 AM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka-Zimnoch czyli polskie Haye-Chisora.
(08-01-2013 08:26 AM)AdamekFightPL napisał(a): Jeszcze nie wiadomo czy do tej walki dojdzie... obaj mogą za ten wybryk stracić licencję bokserską... Ty sie synu nikogo wychowania nie czepiaj. Nie wiem skąd Ty sie wziąłeś . Zawsze miałem ci za ogarniętego typa ale jak czytam twoje wypowiedzi to mam wrażenie że przed kompem siedzi 5ciu synów COPA. Tak samo jak Twoja akcja z Crumbem w sierpniu przed walką Adamka z Walkerem. Uspokój sie w końcu !! Myśle że gdyby adamek zachował się tak jak szpila wczoraj na jakiejś konferencji to byś powiedział że lepszy z niego rozrabiaka niż Bowe. Szpilka to przygłup. Mówi do dziennikarzy "Nie wiem co on tam powiedział to był odruch" czy to jest normalne?? czy jak sie baba w warzywniaku pyta "Coś jeszcze podać" to on wali ją z bani ? bez przesady. Nie sądze by im ktoś odebrał licencje i odmówił Polakom walce w Polsce na typowo Polskiej gali 2 szarpnięci 3 wyzwiska.. za to sie nawet nie da stracić licencji. To co zrobili Haye i Chisora to była miazga. Ich powinni nawet za to pozamykać . "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości